Chakrat ja kokeminen

Jokainen chakra vaikuttaa tiettyyn osaan meistä, ja tiettyihin kokemuksiin ja tunteisiin. Chakrat yhdistävät kehomme ja tunteemme. Ne ovat silta kokemuksiimme. Kaikki chakrat virtaavat molempiin suuntiin, ne ovat kuin kaksipuolisia portteja. Ne ovat siltoja meidän kokemuksiimme. Jokainen chakra värähtelee omalla taajuudellaan, samalla taajuudella kuin tunteet ja kokemukset.

Voit avata chakrat myös tunteella, virittymällä sille taajuudelle, jota chakra ohjailee, sille taajuudelle jolla se sykkii. Kokemalla esimerkiksi rakkauden voit virittäytyä neljännen chakran energian taajuudelle, ja avata sen tunteesi voimalla. Puhdas tunne voimistaa ja eheyttää chakrat. Se avaa kaikki esteet ja tukokset.

1.chakra

Ensimmäinen chakra ohjaa elinvoimaa ja yhteyttämme maahan. Sen voi kokea tuntemalla yhteytesi maahan jalkojesi alla. Tunne jalkapohjasi koskettavan maata. Kuvittele pyörivä liike selkärankasi alaosaan, tunne sen pyörivän nopeammin ja kuumemmin. Tunne elämänenergian virtaavan jalkojesi kautta maahan. Tunne chakran avartuvan kuin kukka, ja liittävän sinut maahan; energia virtaa maan ja jalkojesi läpi chakraasi sähköisenä virtana.

Koe tuo yhteys nyt toisin päin. Koe kuinka maa luo yhteyden sinuun jalkojesi kautta. Energia virtaa jalkojesi läpi chakraan. Ota se vastaan chakrallasi, anna sen imeytyä sinuun. Tämä elinenergia puhdistaa ja avaa kaikki tukokset. Työnnä juuresi syvälle maahan, ja ota siitä ravintoa. Tunne sen sykkivän sinussa. Tunne kuinka elämän energia elvyttää ja ruokkii alinta chakraasi.

2.chakra

Toinen chakra on ohjaa seksuaalisuutta, halua ja nautintoa. Nauti ja iloitse maailmasta. Muista seksuaaliset tunteet, ja eläydy niihin. Tunne ne chakrassasi. Tunne sen kasvava lämpö, tunne kuinka se pyörii nopeammin. Tunne halua kohti maailmaa ja asioita. Nauti maailmasta tämän chakran kautta, tunne kuinka se herää ja aktivoituu. Tunne sen sykkivän energian ja halun tahtiin.

Tunne tämä toisin päin. Tunne kuinka nautinto virtaa sinuun, ja suoraan chakraasi. Ota vastaan nautintoa, tunne kuinka maailma lähettää sinulle nautintoa, ja nauttii sinusta. Tunne kuinka sinua halutaan. Tunne olevasi vastaanottava osapuoli, ota vastaan nautintoa passiivisena ja rentona. Tunne nautinnon virtaavan kuin energian suoraan chakraasi.

3.chakra

Kolmas chakra ohjaa voimaa, tahtoa ja kontrollia. Tunne chakrassasi oma voimasi ja mahtisi. Tunne kuinka voima keskittyy tuohon chakraan. Koe kuinka olet vahva, ja hallitset maailmaa. Tunne chakran aktivoituvan, ja pyörivän nopeammin. Tunne sisäinen voimasi ja mahtisis. Tunne tuo tahdon ja voiman energia sinussa.

Ota nyt vastaan voimaa. Tunne kaikkeuden voima. Antaudu voimalle. Ole avoin ja suojaton. Päästä kaikesta irti, anna kaiken virrata omalla painollaan. Luota kaikkeuteen, ja anna virran kuljettaa sinua. Tunne kuinka tuo voima virtaa chakraasi eheyttäen ja parantaen.

4.chakra

Neljäs chakra ohjaa rakkautta ja empatiaa. Tunne rakkautta kaikkea kohtaan. Muista tuntemasi rakkaus, ja suuntaa se kaikkea kohtaan. Avaa sydämesi rakastamaan. Säteile rakkautta sydämestäsi. Tunne rakkaus chakrassasi, tunne sen värähtelevän ja elävän rintakehässäsi. Tunne rakkauden kukan avautuvan rintakehäsi keskellä.

Tunne nyt vuorostasi muiden rakkaus. Herkisty rakkaudelle, ja ota se kaikki vastaan. Anna kaikkeuden rakastaa sinua joka puolelta, anna rakkauden energian virtaavan sinuun. Tunne sen energian avaavan ja virkistävän chakrasi kukkaa. Tunne rakkauden ruokkivan sitä.

5.chakra

Viides chakra ohjaa ilmaisua, harmoniaa ja kauneutta. Laula sanatonta äännettä. Ilmaise äänelläsi kaikki tunteesi. Anna kaiken kuulua ja kaikua äänestä. Tunne kauneus ja harmonia sinussa, tunne harmonia sinussa. Anna sen virrata kauttasi maailmaan. Tunne kuinka taivaan sininen kukka avautuu kurkussasi.

Ota nyt vastaan kaikki kauneus ja harmonia. Koe kauneus kaikessa, liikkeissä ja kuvissa ja äänissä. Ota vastaan kauneus ja harmonia, tunne sen eheyttävä ja parantava vaikutus, tunne kuinka se kaikki harmonisoi sinua.

6.chakra

Kuudes chakra ohjaa mieltä, intuitiota ja sisäistä tietoisuutta. Se on meidän henkinen silmämme. Avaa tuo silmäsi, ja katso sisälle mieleesi. Avaa se maailmalle, ja näe se henkisellä silmällä. Näe syvemmälle, tiedosta, avaa chakrasi kuin kukka havainnoimaan ja tiedostamaan kaiken. Suuntaa ajatuksesi ja tietoisuutesi kuin valo minne haluat. Tiedosta oman mielesi liikkeet.

Avaa chakrasi ottamaan vastaan intuition. Anna tuntemusten ja ymmärrysten virrata mieleesi. Avaudu intuitiolle, vaistolle ja unikuville. Anna ajatusten ja tunteiden virrata mieleesi. Tunne kuinka tieto ja ymmärrys virtaavat sinuun chakrasi kautta. Herkisty tietoisuudelle, kaikkeuden kosketukselle, tunne chakrasi avautuvan ja kukoistavan.

7.chakra

Seitsemäs chakra ohjaa yhteyttä kaikkeuteen ja henkistä energiaa. Tunne yhteytesi kaikkeuteen. Kohota kätesi kohti taivasta, ja tunne kukan päälaellasi avautuvan. Kurota kohti taivasta, ja tule yhdeksi sen kanssa. Tunne kukkasi kasvavan ja laajenevan, ja täyttävän koko taivaan. Ykseyden tunne kasvaa ja laajenee, energian tunne kohoaa sinusta kaikkeuteen, sinä kohoat sinne.

Ota nyt vastaan kaikkeus sinuun. Tunne sen virtaavan sinun chakraasi, avaa itsesi kaikkeuden energialle. Maailma yhtyy sinuun. Ota vastaan tuo maailma. Avaudu tuolle henkiselle energialle. Tunne sen eheyttävän ja tasapainottavan chakrasi.

Yhteys kaikkiin

Tunne yhteys kaikkeen. Olet yhteydessä maahan, ja itseesi joka osaan. Olet yhteydessä kaikkeuteen, ja se sinuun. Tunne kaikkien chakrojen olevan yhteydessä toisiinsa, ja sinun tunteisiisi. Tunne kaikkien chakrojen sykkivän samaan tahtiin, ja samalla voimalla. Kaikki ovat keskenään tasapainossa, ja yhtä voimakkaita.

 

 

 

Muita sivujani:

Luovuus
Kirjoittaminen
Visualisointi
Meditaatio
Tantraopas

 

Copyright: Flowguide.com