Chakrojen visualisointi

Jokainen chakra loistaa omalla valon taajuudellaan. Jokaisella niistä on oma värinsä. Jokainen väri on tietty valon ja energian värähtelytaajuus. Jokainen chakra loistaa omalla taajuudellaan omaa valoaan. Ne muuttavat valoa eli energiaa omalle taajuudelleen, ja ohjailevat sitä energiaa sinun tarpeisiisi.

Visualisoimalla tätä valoa chakrat voidaan puhdistaa ja avata. Ne voidaan tasapainottaa ja harmonisoida toimimaan kaikki yhdessä omilla oikeilla taajuuksillaan. Kuvittele mielessäsi jokaisen chakran väri ja loisto. Kirkastuta ja puhdista tuo väri, ja näin saat jokaisen chakrasi loistamaan kirkkaana ja puhtaana. Ota myös vastaan tuota valoa, sillä jokainen chakra toimii kahteen suuntaan. Ne sekä ottavat vastaan että lähettävät energiaa.

Jokaisella chakralla on oma paikkansa ihmisen energiakehossa. Ne muuntavat energiaa tietyissä kohdissa, joka jossain määrin vastaa fyysisen ruumiin kohtia. Se on kuitenkin vain summittainen kohta, joka voi vaihdella hieman ihmisen ja hänen elämän tilanteensa mukaan. Kuvitellessasi chakraa mielessäsi, ja etsi sille kohta, joka tuntuu oikealta ja luonnolliselta. Sopivan kohdan löytää olemalla herkkä ja vastaanottavainen.

Visualisoinnin taidosta löydät enemmän tietoa Visualisointi-nettisivuiltani.

1.chakra

Ensimmäinen chakra on väriltään punainen. Tämä chakra sykkii kirkkaan punaista elinvoiman valoa. Se sijaitsee kehomme alimmassa kohdassa, aivan selkärangan lopussa, ja avautuu siitä suoraan alaspäin maata kohti. Punaisena säteilevä elinvoima virtaa ja yhtyy maasta meihin.

Kuvittele chakra loistavan punaiseksi kukaksi. Kuvittele tuo väri, ja kasvata se mielessäsi loistamaan kirkkaammin ja voimakkaammin. Tunne kuinka se avautuu alaspäin kuin punainen kukka. Tunne mielessäsi chakran voimistuvan ja kuumenevan. Näe chakran avautuvan kauniina loistavan punaisena kukkana, joka laajenee koko maailmaan. Kuvittele kuinka punainen energia virtaa maahan jalkojesi kautta. Kuvittele chakrasi säteilemään ja loistamaan kirkkaana valoaan kuin punainen aurinko.

Kuvittele sama toisin päin. Nyt punainen valo virtaa maasta jalkojesi kautta sinun chakraasi. Ota se vastaan, ja tunne kuinka chakrasi imee tuon valon itseensä. Anna tuon eheyttävän valon tulla sinuun. Ruoki ja eheytä tuolla punaisella valolla chakraasi. Tunne kuinka chakrasi puhdistautuu ja saa voimaa tuosta valosta. Se ravitsee ja vahvistaa chakrasi kukkaa. Maan energia voimistaa ja tasapainottaa chakraasi.

2.chakra

Toinen chakra on väriltään oranssi. Se sykkii puhdasta oranssin valoa. Se on noin kämmenen leveyden verran navan alapuolella. Kuvittele mielessäsi oranssi kukka, joka avautuu ja loistaa puhdasta valoa. Kasvata tuota loistoa ja kirkkautta. Kukka avautuu yhä laajemmalle kohti maailmaa. Tunne kuinka vatsassasi loistaa oranssi aurinko. Tunne sen voima ja lämpö. Näe kuinka valosi puhdistuu ja kirkastuu.

Ota nyt vastaan valoa, oranssia puhdistavaa ja eheyttävää loistoa. Kuvittele kuinka se saapuu kaikkeudesta sinuun loistavana valopilarina. Tunne sen tulevan molemmilta puolilta sinua. Kuvittele valon saapuvan myös selkäpuolelta, koska se on yleensä chakrojen vastaanottavainen puoli. Chakrasi imee tuota valoa itseensä, ja loistaa yhä kirkkaampana ja puhtaampana. Tuo valo eheyttää ja tasapainottaa sitä.

3.chakra

Kolmas chakra on väriltään keltainen, ja se sijaitsee hieman navan yläpuolella. Näe se mielessäsi loistamassa kirkkaan keltaista, puhdasta valoa. Tunne sen voima kun chakrasi avautuu keltaisena kukkana yhä laajemmalle. Avaa chakrasi kukka loistamaan kirkkaana ja puhtaana. Puhtaan keltainen aurinko syttyy sisällesi, ja täyttää loistollaan koko maailman.

Seuraavaksi ota vastaan tuota valoa. Anna keltaisen valon loistaa sinuun suurella voimalla, kuin suuri keltainen valonsäde koskettaa sinua. Ota tuo valo itseesi, ime se chakraasi. Tunne kuinka chakrasi eheytyy ja voimistuu. Tunne kuinka säde tulee loistavana myös selkäsi takaa suoraan chakraasi. Ota vastaan tuo valo, ja anna sen eheyttää ja parantaa chakrasi.

4.chakra

Neljäs chakra on väriltään vihreä, ja keskeltä vaaleanpunainen. Se on aivan rintakehäsi keskellä. Kuvittele sen loistavan kirkkaan vihreää valo koko maailmalle. Vihreä valo loistaa kirkkaana ja puhtaana keskellä rintakehääsi kuin vihreä aurinko. Se avautuu kauniisti ihmeelliseksi vihreäksi kukaksi, jonka keskeltä loistaa rakastava vaaleanpunainen valo. Tunne sen voima ja kirkkaus. Se avautuu sydämestäsi ulos maailmaan kuin rakkauden aurinko.

Ota nyt vastaan tuota vihreää ja eheyttävää valoa. Tunne sen parantava ja rakastava vaikutus. Chakrasi rintakehässäsi puhdistuu ja eheytyy. Anna valon tulla myös selkäsi takaa, ja imeytyä chakraasi ja itseesi. Tuo vihreä valo saa chakrasi loistamaan kirkkaammin ja puhtaammin. Ota vastaan tuo valo ja voima. Ota vastaan vihreä parantava ja rakastava valo.

5.chakra

Viides chakra on taivaansininen, ja sijaitsee kurkussasi. Näe sen loistavan puhtaasta sinitaivaan valoa. Näe mielessäsi sen viileä ja rauhoittava kirkkaus, ja kasvata sen kirkkautta yhä mielessäsi, ja avaa se loistamaan ja valaisemaan koko maailma valollaan. Taivaansininen kukka avautuu kaulassasi kauniina ja harmonisena.

Ota sitten vastaan tuota samaa valoa. Taivuta päätäsi taakse, ja anna kaikkeuden valaista ja eheyttää chakrasi. Tunne tuon valon puhdistava ja tasapainottava vaikutus. Taivuta päätäsi alas, ja ota valo vastaan myös niskastasi. Tunne sen eheyttävä ja parantava vaikutus. Ota vastaan tuo valo, ja anna sen imeytyä itseesi.

6.chakra

Kuuden chakra on syvän indigon sininen. Se sijaitsee keskellä otsaasi hieman kulmakarvojen yläpuolella. Kuvittele se mielessäsi loistamassa syvän sinistä valoa. Voimista tuota valoa, ja tunne kuinka otsallesi avautuu ihmeellinen syvänsininen kukka. Tunne kuinka otsallasi loistaa puhdasta valoaan syvän sininen tähti, valaisten loistollaan koko maailmaa.

Ota nyt vastaan valoa kaikkeudelta, avaa valolle chakrasi, ja anna sen imeytyä sisääsi. Tunne sen eheyttävä ja puhdistava vaikutus. Tuo valo rauhoittaa ja tasapainottaa. Siinä valossa on kaikkein puhtain syvän sininen valo ja kirkkaus. Ota vastaan tuo siunaus, tuo loistava valo.

7.chakra

Seitsemäs chakra on väriltään violetti. Se sijaitsee päälaellasi, ja avautuu sieltä ylös kohti kaikkeutta. Kuvittele sen avautuvan päälaeltasi kaikkeuteen, ja loistavan kirkkaana ja puhtaana. Säteile violettia valoa koko kaikkeuteen päälakesi kautta. Tunne sen avautuvan ylöspäin kaikkeuteen ihmeellisenä tuhatterälehtisenä kukkana, joka ulottuu maailman korkeuksiin saakka. Tuo kukka levittää violettia valoa joka puolelle, ja säteilee sitä ylöspäin valtavalla voimalla

Ota sitten tuota valoa vastaan, tunne kuinka se virtaa sinuun kaikkeudesta violettina loistavana valopilarina. Tunne sen imeytyvän sinuun puhdistaen, eheyttäen ja tasapainottaen. Ota vastaan tuota valo, ja anna sen imeytyä koko olemukseesi. Avaa olemuksesi ja chakrasi tuolle valolle, ja ota se kaikki vastaan. Ota vastaan koko kaikkeuden energia.

Kaikki chakrat

Kaikki chakrat voidaan saada loistamaan yhtä aikaa. Seiso suorassa, ja kuvittele ne loistamassa valoaan, tunne kuinka ne syttyvät yksi kerrallaan, alhaalta ylös. Kaikki chakrat avautuvat yhtä aikaa kauniina kukkana. Näe ja tunne mielessäsi kaikkien chakrojen loistavan kirkasta valoaan, kaikki yhdessä omalla taajuudellaan, kaikki harmoniassa keskenään.

Kirkasta mielessäsi noita valoja yhä kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi. Tunne kuinka sinun koko olemuksesi alkaa loistaa valoa. Näe kuinka valon voima kasvaa, ja valot alkavat sulautua yhteen. Kaikista sateenkaaren väreistä tulee vain yksi väri, puhtaan valkoisen väri. Jokainen chakrasi loistaa yhdessä, saaden aikaan puhtaan ja harmonisen valkoisen valon.

Ota myös vastaan tuota valoa. Avaudu tuolle puhtaan valkoiselle valolle. Tunne kuinka se imeytyy kaikkiin chakroihin, eheyttäen ja puhdistaen ne kaikki. Näe ja tunne kuinka valo tasapainottaa jokaisen chakran toimimaan harmoniassa keskenään. Valkoinen valo sisältää kaikki värit. Kun chakrat ovat harmoniassa ja tasapainossa keskenään, ne loistavat yhdessä aina valkoista valoa.

 

 

 

Muita sivujani:

Luovuus
Kirjoittaminen
Visualisointi
Meditaatio
Tantraopas

 

Copyright: Flowguide.com