Chakrojen mantra

Jokainen chakra toimii omalla taajuudellaan. Ne värähtelevät kukin omaan tahtiinsa, harmoniassa keskenään. Jokainen chakran taajuus liittyy tiettyyn ihmisen äänteeseen. Jokaista chakraa kohti on olemassa oma äänne, mantra, joka värähtelee samaa tahtia sen kanssa.

Me voimme vaikuttaa chakrojen värähtelyyn ääntämällä tuota äännettä ääneen tai omassa mielessämme. Sen avulla me voimme harmonisoida chakrat värähtelemään puhtaana ja kirkkaana omalla taajuudellaan. Silloin jokainen chakra laulaa omalla taajuudellaan omaa sisäistä lauluaan. Kun kaikki chakrat ovat harmonisia ja sopusoinnussa keskenään, niin on myös meidänkin elämämme.

Laula äänteitä joko ääneen tai mielessäsi. Suuntaa äänesi chakroihin, ja viritä ne oikealle taajuudelle äänesi värähtelyillä. Ota vastaan äänen värähtely myös ympäriltäsi, ja harmonisoi chakrasi maailmankaikkeuden värähtelyillä. Päächakrat värähtelevät kaikki omilla universaaleilla taajuuksillaan. Virittäytymällä oikealla taajuudelle, me voimme ottaa vastaan kaikkeuden sopusointuisia värähtelyjä.

1.chakra

Ensimmäisen chakran äänne on lam. Se sijaitsee aivan selkärankamme alaosassa, ja sen värähtelyt ulottuvat jalkoja pitkin maahan. Aloita laulamalla hiljaa lam-äännettä. Tunne tuon äänen kaikuvan ja värähtelevän koko kehossasi. Suuntaa tuota ääni selkärankasi alaosaan. Tunne kuinka alin chakra herää ääneen, ja alkaa laulaa samassa tahdissa.

Suuntaa siihen äänesi voima ja tuon äänteen värähtely ja harmonia. Tunne kuinka chakra yhtyy sinun ääneesi, ja laulaa sinun kanssasi. Chakra värähtelee tuolla samalla taajuudelle, ja voit kuulla mielessäsi sen äänen harmonian ja tasapainon. Tunne laulamasi äänen tulevan suoraan chakrasta, sinun chakrasi on se joka värähtelee ja laulaa puhtaana ja kirkkaana. Ääni leviää chakrastasi koko maailmaan.

Voit nyt ottaa vastaan värähtelyä koko maailmasta. Tunne kuinka maa laulaa tuota säveltä, tunne kuinka se värähtelee samaan tahtiin alimman chakrasi kanssa. Tunne kuinka tuo värähtely virtaa jalkojesi kautta chakraasi, eheyttäen ja tasapainottaen. Koko maailma ympärilläsi laulaa ja värisee tuota sointua. Tuo ääni harmonisoi chakrasi luonnolliselle taajuudelleen.

2.chakra

Toisen chakran äänne on ham. Laula tuota äännettä pehmeästi vatsasi pohjasta. Suuntaa äänesi värähtely sinne, ja herätä chakrasi. Tunne kuinka chakrasi alkaa värähdellä ja laulaa tuota ääntä, niin että äänenne sulautuvat yhteen. Tunne äänen värähtely kehossasi, tunne kuinka se tasapainottaa ja harmonisoi kaiken.

Ota nyt vastaan ääni ympäristöstäsi. Kuule kuinka koko maailma laulaa tuota säveltä. Virittäydy tuolle taajuudelle, ja ota se vastaan chakrallasi. Tunne kuinka chakrasi värähtelee sen tahtiin. Anna tuon äänen puhdistaa ja harmonisoida chakrasi. Tuo ääni harmonisoi koko kehosi ja olemuksesi.

3.chakra

Kolmannen chakran äänne on ram. Laula tuota äännettä, ja suuntaa se hieman napasi yläpuolelle. Herätä kolmas chakra, ja liitä sen ääni omaasi. Laula ram-äännettä chakrallasi. Tunne oma voimasi ja tahtosi tuossa äänessä. Tunne chakran värinä sen laulaessa puhtaana tuota äännettä, ja kuuntele kuinka ääni leviää harmonisoimaan koko maailman.

Ota seuraavaksi vastaan tuo äänne. Ram, laulaa maailma sinulle saaden näin koko olemuksesi värähtelemään tuon äänen tahtiin. Tunne kuinka koko kehosi alkaa värähdellä tuota ääntä, ota se vastaan, ja anna sen harmonisoida ja tasapainottaa itsesi. Tunne ja kuule kuinka ääni osuu kolmanteen chakraan, eheyttäen ja puhdistaen.

4.chakra

Neljännen chakran ääni on yam. Laula tuota äännettä nyt rintakehäsi keskelle. Tunne chakran siinä heräävän ja yhtyvän lauluusi. Kuuntele sen laulavan rintakehästäsi rakastavasti ja harmonisesti. Koko rintakehäsi ja kehosi värähtelee sen tahtiin. Chakrasi laulaa yhä kirkkaammin ja voimakkaammin, levittäen äänensä koko maailmaan.

Ota nyt vastaan tuo sama ääni ympäriltäsi, koko maailmasta. Tunne tuon rakastavan värähtelyn harmonisoivan kehoasi, ja koskettavan chakraasi saaden sen soimaan puhtaasti ja kauniisti. Ota vastaan tuo ääni, ja anna chakrasi värähdellä tuon harmonisoivan ja eheyttävän äänen tahtiin. Avaa tuolle äänelle sydämesi, ja anna sen harmonisoida koko olemuksesi.

5.chakra

Viidennen chakran äänne on hum. Laula tuota äännettä kurkkusi pohjalta, ja anna sen levitä koko kehoosi. Värähtele tuon äänen tahtiin, ja kuule kuinka se voimistuu ja kirkastuu. Kurkkusi chakra laulaa sitä kirkkaana ja puhtaana, avarana äänenä. Koko maailma harmonisoituu tästä äänestä.

Ota sitten äänne vastaan. Anna sen tulla sinuun, avaa chakrasi sille. Koko kaikkeus laulaa sinulle. Ääni värähtelee sinussa ja kurkussasi. Tuo äänne parantaa ja eheyttää, puhdistaa ja harmonisoi. Koko olemuksesi soi sen tahtiin, ja chakrasi soi sen mukana. Kuule ja tunne tuon äänen rajattomuus ja puhtaus.

6.chakra

Kuudennen chakran äänne on om. Laula tuota äännettä otsasi keskelle, ja tunne kuinka chakrasi aktivoituu, ja alkaa laulaa samaa äännettä kanssasi. Laula sitä ääntä otsasi chakrasta. Tuossa äänessä on syvä ja puhdas sointi. Se laulaa omaa säveltään läpi koko maailman, harmonisoiden kaiken sinussa ja ympärilläsi.

Ota vastaan tuo ääni. Anna tuon om-äänteen värähdellä sinussa, ja harmonisoida sillä otsasi chakran. Tunne kuinka tuo puhdas ääni harmonisoi ja tasapainottaa chakran ja koko olemuksesi. Värähtele tuon äänen tahtiin, ja anna sen puhdistaa ja eheyttää.

7.chakra

Seitsemännen chakran äänne on aum. Suuntaa äänesi päälaellesi, ja tunne kuinka päälakesi chakra herää ja alkaa värähdellä äänen tahtiin. Se laulaa yhdessä kanssasi, ja sen ääni kirkastuu ja voimistuu. Se laulaa yhä puhtaammin ja harmonisemmin, saaden koko kehosi värähtelemään sen tahtiin. Laula yhdessä sen kanssa.

Ota vastaan tuo äänne kaikkeudelta. Aum, kuuluu ääni joka saa sinut värähtelemään tahtiinsa. Se harmonisoi koko olemuksesi, ja koskettaa päälakesi chakraa harmonisoiden ja eheyttäen. Tunne kuinka ääni laulaa yltäsi koko kaikkeudesta, ja virtaa alas suoraan sinuun, suoraan chakraasi ja siitä sinun sisääsi. Tuo ääni laulaa sisälläsi, ja harmonisoi kaiken mihin se koskettaa.

Yhteislaulu

Kaikki chakrat voivat myös laulaa yhdessä, kukin laulaen omaa säveltään. Laula yhtä aikaa kaikilla chakroillasi. Jokainen niistä värähtelee omalla taajuudellaan, ja kaikki laulavat omaa äännettään. Nuo kaikki äänteen soivat yhteen, ja harmonisoituvat. Chakrat muodostavat kuoron, jonka kaikki äänet ovat täydellisesti harmoniassa ja tasapainossa.

 

 

 

Muita sivujani:

Luovuus
Kirjoittaminen
Visualisointi
Meditaatio
Tantraopas

 

Copyright: Flowguide.com